Navbar logo new
MAZARO raises € 800,000 through successful crowdfunding
Calendar12 Jan 2022
Theme: Funds

Destelbergen, 12 januari 2022 – MAZARO, de Belgische ontwikkelaar van revolutionaire, gepatenteerde transmissies voor allerlei types voertuigen met zowel verbrandings- als elektromotoren, heeft op 7 januari de succesvolle fondsenwerving ten belope van € 800.000 gerealiseerd.

Filip De Mazière, CEO van Mazaro: “In aanloop naar onze notering op Euronext Access, verliep onze crowdfunding zeer succesvol en hebben we € 800.000 opgehaald bij retailbeleggers. Ter herinnering, op 3 december maakten we reeds bekend dat het oorspronkelijke bedrag van de crowdfunding van € 500.000 verhoogd werd tot € 800.000, met andere woorden een verhoging met € 300.000. Wij bedanken alle investeerders voor hun vertrouwen in ons innovatief project. Dit is slechts het begin. We zijn klaar voor de toekomst.”

Crowdfunding en notering

Om de marktintroductie van de systemen te financieren en het team uit te breiden om aan de vraag van de klanten te voldoen, zamelt MAZARO minimaal 2 miljoen euro en maximaal 3 miljoen euro in, waarvan al 800.000 euro is opgehaald via een crowdfundingcampagne die op 7 januari is afgesloten. De resterende 1,2 tot 2,2 miljoen euro wordt bijeengebracht via een private plaatsing bij gekwalificeerde investeerders.

Het instapniveau voor gekwalificeerde investeerders in de onderhandse plaatsing is € 100.000. Zij worden verzocht rechtstreeks contact op te nemen met ONEtoONE Corporate Finance, V4G of Spreds (zie onderstaande contactgegevens).

Zoals vermeld in het informatiememorandum van 2 december 2021, zal de onderhandse plaatsing bij gekwalificeerde beleggers uiterlijk 20 werkdagen na de afsluiting van de crowdfunding, d.w.z. op 04 februari 2022, worden afgesloten.

Als de doelstelling van 2 miljoen euro (inclusief crowdfunding) wordt bereikt, zal MAZARO een procedure voor een rechtstreekse notering op Euronext Access Brussels starten. De aandelen zullen vervolgens worden gedematerialiseerd en geleverd aan de effectenrekeningen van de inschrijvers.

Voor verdere administratieve informatie worden beleggers verzocht het informatiememorandum te raadplegen of contact op te nemen met een van de hieronder vermelde leden van het syndicaat.

Over MAZARO

MAZARO ontwerpt innovatieve transmissies die een uitzonderlijk hoog intern rendement combineren met de mogelijkheid om de verbrandingsmotor of E-motor steeds op zijn optimale rendementscurve te houden, wat een ongeëvenaarde energie-, uitstoot- en kostenbesparing oplevert en tegelijk de prestaties en het comfort optimaliseert.

De voordelen van deze technologie is het meest indrukwekkend in vrachtwagens, bussen, off-highway voertuigen, SUVs, lift trucks en tractoren zowel aangedreven door een verbrandingsmotor als elektrisch.

MAZARO wordt geleid door ir. Filip De Mazière, een burgerlijk ingenieur Werktuigkunde (UGent) met meer dan 20 jaar ervaring als Chief Design Engineer bij toonaangevende transmissie-leveranciers DANA en HÖRBIGER/TREMEC. Hij was daar verantwoordelijk voor talrijke succesvolle transmissiedesigns voor o.a. McLaren, Ferrari , Liebherr en Case New Holland en heeft 15 patenten op zijn naam.