Navbar logo new
State Street Global Advisors benoemt Sabine van Solingen tot Head of Institutional Client Business in de Benelux
Calendar04 Jul 2022
Theme: Personnel
Fundhouse: State Street

State Street Global Advisors, de vermogensbeheerdivisie van State Street Corporation (NYSE: STT), heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Sabine van Solingen als Head of Institutional Client Business in de Benelux. Van Solingen leidt het Benelux-team, dat diensten verleent aan institutionele klanten, en rapporteert aan Gerben Lagerwaard, Head of Continental Europe, Global Institutional Group.

Van Solingen werkt sinds 2013 bij State Street Global Advisors, waar zij een belangrijke rol vervulde in het Nederlandse team dat zich specialiseert in de sales- en distributiestrategie en klantrelaties. Hiervoor bekleedde zij verschillende functies in institutional equity sales bij Kempen & Co en SNS Securities. Van Solingen heeft een master’s degree in Finance and Investments behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Gerben Lagerwaard: “De Benelux is voor ons een belangrijke regio in continentaal Europa. In de afgelopen jaren heeft Sabine betrokkenheid en toewijding laten zien aan onze klanten en het team, leidend tot deze welverdiende promotie. Met haar leiderschapskwaliteiten, grondige kennis van de regio en ervaring, ben ik ervan overtuigd dat Sabine het Benelux-team naar een hoger niveau zal tillen en verdere groei van onze business zal realiseren.”