Navbar logo new
Dubbele overwinning voor Aon bij de Investment & Pensions Europe Awards
Calendar19 Dec 2023

>Aon 2

Het pan-Europese United Pensions team van Aon vierde een opmerkelijk dubbel succes tijdens de prestigieuze Investment & Pensions Europe Awards in Wenen.

Diegem, 19 december 2023 - Aon, een wereldwijde aanbieder van risico-, pensioen- en zorgoplossingen, mocht onlangs zowel de “Belgian Pension Fund of the Year” als de gloednieuwe prijs “Rising Star European Pension Fund of the Year” mee naar huis nemen.

De jury van de Investment & Pensions Europe Awards prees United Pensions en verklaarde: " Een innovatief Europees grensoverschrijdend multiwerkgevers pensioenfonds dat goed doordachte pensioenoplossingen biedt."

“Deze award erkent de plaats van United Pensions in het huidige Belgische en Europese pensioenlandschap ”, zegt Emmy Verbist, partner International Wealth bij Aon. “United Pensions heeft de afgelopen jaren bewezen een kwaliteitsvolle oplossing te bieden voor het onderbrengen van pensioenplannen waar performante investeringsoplossingen, een kwalitatieve administratie en governance hoog in het vaandel staan. ”

Aon Pension Survey 2024

Onlangs werd de tiende editie van de Aon Pension Survey gepubliceerd. Voor deze studie werden de pensioenplannen van 285 Belgische bedrijven in 14 sectoren, met niet minder dan 300.000 werknemers geanalyseerd en met de resultaten van vorige studies vergeleken.

Deze editie belicht nieuwe trends sinds 2018, waaronder een belangrijke opportuniteit op het gebied van rekrutering, maar ook een financieel risico voor werkgevers wiens pensioenplannen belegd zijn in tak 21.

De samenvatting in 12 punten van de Pension Survey 2024 kan u hier vinden:

pensionsurvey-aonbelgium.be

-----------------

Over Aon België

Aon Belgium is de geprefereerde consultant van vele Belgische bedrijven voor risicobeheer, gezondheidszorg, herverzekering en verzekering. Het bedrijf helpt organisaties om hun activiteiten te beschermen en te ontwikkelen. Haar diensten hebben als doel een positieve impact te hebben op de economie, het bedrijfsmanagement en het welzijn van werknemers en werkgevers. Aon België heeft 300 werknemers in haar kantoren in Brussel, Antwerpen en Gent. Het maakt deel uit van de Aon plc groep (NYSE: AON), aanwezig in meer dan 120 landen.