Navbar logo new
14de editie Beleggingsforum Onelife in aantocht
Calendar01 Jun 2021
Thema: Fondsen

Dit jaar zal het Beleggingsforum van OneLife plaatsvinden op 9 en 10 juni 2021. Dit grootsB2B evenement biedt een gevarieerd programma dat de nadruk legt op financieel nieuws en perspectieven op het gebied van beleggingen en vermogensplanning. Het biedt fondsbeheerders en levensverzekeringstussenpersonen een unieke gelegenheid om informatie uit te wisselen.

Het Forum is gratis en richt zich vooral tot verzekeringstussenpersonen, notarissen, advocaten, consulenten en boekhouders die gespecialiseerd zijn in vermogensbeheer en financiële planning.

Net als vorig jaar zullen de sessies online toegankelijk zijn via livestream. Het evenement voor Nederlandstalige partners vindt plaats op 9 juni (14.00 u. – 18.45 u.) en dat voor Franstalige partners op 10 juni (1400 u. – 19.20 u.). Wegens de gezondheidsmaatregelen kunnen wij helaas niet alle partners persoonlijk ontvangen (alleen op uitnodiging).

Programma

  • Besprekingen tussen fondsbeheerders over de macro-economische vooruitzichten en de investeringsstrategieën voor de toekomst.
  • Interviews en gedachtewisseling tussen fondsbeheerders over beleggingstrends en de fondsen die zij momenteel aanbevelen
  • Fund Pitches: 10 fondsbeheerders zullen om beurten een samenvatting geven van hun beste fondsen en uitleggen waarom u daar vandaag in zou moeten investeren
  • Een unieke, niet te missen sessie gewijd aan vermogensplanning, in het bijzonder de fiscale gevolgen van samenwonen, wettelijk samenwonen, huwelijk en feitelijke scheiding (deze sessie levert u 1 FSMA-punt op).

    Het Beleggingsforum zal in het Nederlands geleid worden door Francis Muyshondt, onafhankelijk financieel journalist die de beleggings- en fondsenwereld goed kent.