Navbar logo new
Ter gelegenheid van zijn 30e verjaardag publiceert OneLife zijn whitepaper over Luxemburgse levensverzekeringen
Calendar23 Nov 2021
Thema: Beleggen

OneLife, de Luxemburgse verzekeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in beleggingsverzekeringen, blaast dit jaar 30 kaarsjes uit. Deze maatschappij biedt oplossingen aan voor grensoverschrijdende vermogensplanning, vermogens- en activabeheer, en pensioenplannen voor vermogende en zeer vermogende beleggers. Ter gelegenheid van deze verjaardag, publiceert OneLife een whitepaper over Luxemburgse levensverzekeringen.

De Luxemburgse levensverzekering, die vaak onbekend en onbemind is bij het grote publiek, is een efficiënte planningtool die beleggingsdoelstellingen invult terwijl het het vermogen kan beschermen en de overdracht ervan faciliteert. Deze whitepaper wil aan de hand van een reeks concrete voorbeelden het belang en de talrijke troeven van dit beleggingsproduct alsook de nuttige toepassingen ervan, in de verf zetten.

De belangrijkste voordelen van dit product zijn onder andere zijn fiscale neutraliteit, de naleving van internationale fiscale wetgeving, de overdraagbaarheid van het contract en de vermogensbescherming die het biedt. De Luxemburgse levensverzekering is dus erg geschikt in het kader van successieplanning om de langstlevende te beschermen of bij een verhuizing naar het buitenland of wanneer er kinderen in het buitenland wonen. Ze biedt ook toegang tot een brede waaier van innovatieve en op maat gemaakte beleggingsoplossingen.

Deze whitepaper is dan ook een gelegenheid om kennis te maken met alle voordelen van dit unieke contract. U vindt er ook concrete voorbeelden terug van hoe het contract kan worden gebruikt, aan de hand van de voorstelling van casestudy’s over heel Europa. Dit type contract biedt talrijke voordelen.