Navbar logo new
ONWARD binnenkort in de Euronext Bel Small index
Calendar17 Mar 2022
Thema: Beleggen

ONWARD Medical N.V. (Euronext: ONWD) zal worden toegevoegd aan de BEL Small index van Euronext Brussels met ingang van 21 maart 2022.

Dat meldt het bedrijf in een persbericht deze ochtend.

ONWARD voegt zich bij 29 andere bedrijven in deze index voor kleine bedrijven, die het de afgelopen 10 jaar beter heeft gedaan dan de BEL 20 index, met een stijging van 122,3% tegenover 70,2%. ONWARD is het vierde medisch-technologische bedrijf in de Bel Small en voegt zich bij Nyxoah, Biocartis en Sequana Medical. Het bedrijf is het op 9 na grootste naar marktkapitalisatie in de index. De bedrijven in deze index hebben een gemiddelde marktkapitalisatie van €263M en een totale marktkapitalisatie van €6,5B. (Alle data tot en met 9 maart 2022).

Dave Marver, CEO van ONWARD vermeldt dat “De toevoeging van ONWARD aan de BEL Small index een welkome erkenning is van de kwaliteit en het groeipotentieel van het bedrijf. We zijn Euronext dankbaar voor deze verhoogde zichtbaarheid, die we zullen aanwenden om onze reis te bevorderen om mensen met een dwarslaesie te helpen een beter en onafhankelijker leven te leiden.”

ONWARD is een medisch technologiebedrijf dat innovatieve therapieën ontwikkelt om beweging, onafhankelijkheid en gezondheid te herstellen bij mensen met een dwarslaesie. De technologie van ONWARD wordt wereldwijd beschermd door meer dan 310 verleende of aangevraagde octrooien.