Navbar logo new
DNCA Finance versterkt salesteam voor de Belgische en Luxemburgse markt
Calendar13 May 2022
Thema: Personalia
Fondshuis: DNCA Investments

Jo switten thomas p%c3%a9an en nicolas dubuisson dnca investments

Afbeelding: Jo Switten, Thomas Péan en Nicolas Dubuisson

DNCA Finance kondigt de komst aan van Nicolas Dubuisson en Jo Switten. Zij vervoegen Thomas Péan en Astrid Debast in het team dat verantwoordelijk is voor de Belux-markt. Zo wordt het salesteam versterkt met een tweetalige dienstverlening die heel België bestrijkt.

Nicolas Dubuisson begint bij DNCA Finance als Business Development Director Belux. Nadat hij in 2011 afstudeerde aan de Université Catholique de Louvain-la-Neuve met een Master in Managementwetenschappen, start zijn carrière bij KPMG België, om in 2013 over te stappen naar private banking en beleggingsadvies. Tussen 2018 en 2022 bekleedde hij bij Carmignac een soortgelijke functie als degene die hij nu bij DNCA Finance zal bekleden.

Jo Switten is begonnen bij DNCA Finance als Business Development Director Belux. Nadat hij in 2004 afstudeerde aan de Universiteit Hasselt, bracht hij de rest van zijn carrière door in de beleggings- en privatebankingsector, aanvankelijk (van 2005 tot 2012) bij Société Générale Private Banking, voordat hij (tussen 2013 en 2022) bij Carmignac werkte.

In hun nieuwe functie zullen ze zorgen voor een sterke lokale aanwezigheid in de commerciële ontwikkeling van het gamma in de verschillende distributiekanalen (platformen, makelaars, private banks, institutionelen).

Thomas Péan (Head of Sales Belux) verklaart: "We zijn zeer verheugd met de komst van Jo en Nicolas, die ons team zullen versterken. Op die manier kunnen we onze cliënten in België en Luxemburg bedienen. Dankzij hun ervaring in de financiële sector en hun skills zullen we nog dynamischer tewerk kunnen gaan, en hoogstaande diensten kunnen aanbieden met een sterke toegevoegde waarde.”