Navbar logo new
Columbia Threadneedle voltooit rebranding van BMO Global Asset Management (EMEA)
Calendar04 Jul 2022
Thema: Fondsen

Columbia Threadneedle Investments (Columbia Threadneedle), een wereldwijd toonaangevende vermogensbeheerder, heeft de rebranding van BMO Global Asset Management (EMEA) afgerond. Vanaf vandaag zijn alle producten en spaarprogramma’s, de website en de juridische entiteiten onder één wereldwijde merknaam samengebracht.

BMO GAM (EMEA) werd afgelopen november onderdeel van Columbia Threadneedle Investments. De twee vermogensbeheerders vullen elkaar uitstekend aan. Columbia Threadneedle is een wereldwijd actieve vermogensbeheerder met sterke posities en langetermijnprestaties in belangrijke beleggingssegmenten en in vastgoed. BMO GAM (EMEA) is een toonaangevende aanbieder van Liability Driven Investing en fiduciair management. Het bedrijf heeft een zeer goede reputatie op het gebied van duurzaam beleggen en is sterk vertegenwoordigd in zowel traditionele als alternatieve beleggingssegmenten.

Columbia Threadneedle, de merknaam van de twee samengevoegde partijen, heeft nu $699 miljard onder beheer, verdeeld over een breed scala aan beleggingscategorieën zoals aandelen, obligaties en alternatieve strategieën. Daarnaast heeft de vermogensbeheerder ook nog een uitgebreid pallet aan andere beleggingsoplossingen.