Navbar logo new
Binance zet in op crypto-educatie in België met zijn Angels Programma
Calendar25 Jul 2022
Thema: Crypto

Angels zijn gewaardeerde vrijwilligers uit de Binance-gemeenschap die samenkomen om hun passies te delen en de crypto-gemeenschap te helpen. Op 26 juli kunt u ze online ontmoeten tijdens het event ‘Ask-me-Anything’

Binance, de digitale activabeurs met grootste handelsvolume ter wereld, is meer dan alleen een ecosysteem. In feite beschikt het over een dynamische wereldwijde gemeenschap die bestaat uit Binance-gebruikers uit alle lagen van de bevolking.

Enkele van de meest actieve en gepassioneerde leden van de community hebben de titel van Binance Angels verdiend.

Wie zijn deze Angels? Het is bijna onmogelijk om er een specifieke persona op te kleven want ze hebben verschillende achtergronden, culturen, etniciteiten en leeftijden. Eén ding hebben ze echter gemeend, dat is hun toewijding aan de crypto-gemeenschap en hun passie voor digitale munten.

Angels zijn de drijvende kracht achter en de oren van de Binance community. Ze modereren onder andere op online mediakanalen en ze organiseren verschillende evenementen.

Een van deze online evenementen is de Ask-Me-Anything (AMA), een sessie over waar je met al je vragen rond Binance en het Angel programma terecht kan. Deze sessie vindt plaats op 26 juli.

Dit evenement kan door iedereen worden bijgewoond op het Binance Belgium Discord-platform.

Een van de organisatoren van het evenement en Angel, Daniel Kist, zegt dat het event tot doel heeft om een echte persoonlijke toets te brengen.

“Iedereen kan online onze antwoorden lezen en onze avatars zien, maar wie zijn we eigenlijk? Ik kijk er echt naar uit om persoonlijk toe te lichten wat we doen en waar het Angels programma voor staat.” Daniel Kist - Binance Angel