Navbar logo new
Binance ondertekent intentieverklaring met de stad Busan om de ontwikkeling van de blockchain industrie verder te bevorderen
Calendar29 Aug 2022
Thema: Crypto

Binance, 's werelds toonaangevende blockchain-ecosysteem achter de grootste cryptocurrency exchange naar handelsvolume, kondigde vandaag de ondertekening aan van een Memorandum of Understanding (MoU) met de stad Busan in Zuid-Korea.

Als onderdeel van de overeenkomst zal de stad Busan technologische en infrastructurele ondersteuning krijgen van Binance voor de ontwikkeling van het blockchain-ecosysteem van de stad en de promotie van de Busan Digital Asset Exchange. Een andere vorm van samenwerking tussen de twee partijen zal het delen van orderboeken zijn.

Binance is van plan om de blockchainsector van Busan City op verschillende manieren te ontwikkelen en te bevorderen:

  • Het benutten van Busan's blockchain-regelvrije zone om blockchain-initiatieven en bedrijven te promoten.
  • Het ondersteunen van blockchain-gerelateerd onderzoek en investeringen in de stad.
  • Het aanbieden van gespecialiseerd blockchain onderwijs en online resources van Binance Academy.
  • Het bevorderen van initiatieven die het maatschappelijk welzijn bevorderen via Binance Charity.
  • Het helpen bij de organisatie van de Blockchain Week in Busan in 2022 (BWB 2022).

Verder zei Binance dat het tegen het einde van het jaar aanwezig zal zijn in Busan, wat naar verwachting zal dienen als een drijvende kracht voor de stad om een van de meest levendige digitale hubs van Oost-Azië te worden.

"We zijn blij om samen te werken met de stad Busan om tastbare blockchain-gerelateerde ontwikkelingen te brengen die de innovatie-inspanningen van de stad ten goede komen en ondersteunen. Door onze toonaangevende positie en technologische expertise in de industrie, gecombineerd met de sterke steun van de stad Busan voor de blockchain-industrie, hopen we de adoptie van crypto binnen de stad en daarbuiten te helpen groeien. We kijken uit naar onze nauwe samenwerking met de stad om de oprichting van exchanges voor digitale activa en verschillende blockchain-industrieën te ondersteunen." - CZ (Changpeng Zhao), CEO en oprichter van Binance.

"Met deze overeenkomst zijn we een stap dichter bij de oprichting van de Busan Digital Asset Exchange als een wereldwijd geïntegreerd platform voor digitale activa. Door van Busan een in blockchain gespecialiseerde stad te maken die wereldwijd de aandacht trekt, zullen we een nieuw groeimodel voor de lokale economie stimuleren en er een wereldwijde hub voor digitale financiën van maken." - Heong-Joon Park, burgemeester van Busan.