Navbar logo new
Binance wordt eerste volledig gereglementeerde cryptobeurs in El Salvador
Calendar11 Aug 2023
Thema: Crypto

Binance logo

De exchange heeft zowel een Bitcoin Services Provider-licentie als de eerste niet-provisionele Digital Assets Services Provider-licentie gekregen, waardoor het op maat gemaakte producten en diensten in het land kan aanbieden

El salvatore

Binance is verheugd aan te kondigen dat het de eerste volledig gelicentieerde cryptobeurs in El Salvador is geworden na het verkrijgen van zowel een Bitcoin Services Provider-licentie (BSP), door de Centrale Reserve Bank (Banco Central de Reserva), als de eerste niet-provisionele Digital Assets Services Provider-licentie (DASP), door de Nationale Commissie van Digitale Activa (Comisión Nacional de Activos Digitales). <:p>

Deze mijlpaal vertegenwoordigt een volgende stap in Binance's voortdurende inspanningen om lokale licenties en toestemmingen te krijgen in belangrijke markten wereldwijd. Hiermee heeft het bedrijf goedkeuringen en registraties in 18 markten wereldwijd, waaronder Frankrijk, Italië, Spanje, Zweden en Dubai, meer dan elke andere cryptobeurs.

Min Lin, Binance Head of Latin America, gaf als commentaar: "We zijn vereerd om deze licentie te krijgen, omdat Binance blijft samenwerken met regelgevende instanties over de hele wereld om wereldwijde normen voor de crypto- en blockchain-industrie te ondersteunen. Deze aankondiging komt na vele maanden van toewijding van ons team om alle informatie te verstrekken en door te gaan met de noodzakelijke due diligence vereist door de agentschappen, en toont onze toewijding aan de Salvadoraanse markt en onze gebruikers. We zijn de Centrale Reserve Bank en de Nationale Commissie voor Digitale Activa dankbaar. Hun blockchaintechnologie heeft in El Salvador een bloeiende sector gecreëerd die bewijst dat veiligheid en innovatie complementaire activa zijn. Nu voegt het zich bij landen over de hele wereld die Binance een regulerende licentie hebben verleend."

Daniel Acosta, Binance General Manager voor Colombia, Centraal-Amerika en het Caribisch gebied, zei: "Deze licenties stellen Binance in staat om de aangeboden producten en diensten uit te breiden, inclusief opties die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten in El Salvador. Het is ook een geweldige kans om nauw samen te werken met overheidsinstanties om de adoptie van crypto-activa in het land te ondersteunen, financiële inclusie en innovatie te bevorderen en de bescherming van klanten te garanderen."

El Salvador werd twee jaar geleden in 2021 het eerste land ter wereld dat Bitcoin als wettig betaalmiddel erkende en keurde een wet goed die de uitgifte van andere digitale activa door zowel de staat als particuliere entiteiten reguleert.

-----------

Over Binance

Binance is 's werelds toonaangevende aanbieder van blockchain- en cryptocurrency-infrastructuur met een financiële productsuite die de grootste uitwisseling van digitale activa naar volume omvat. Het Binance-platform wordt wereldwijd vertrouwd door miljoenen mensen en is toegewijd aan het vergroten van de vrijheid van geld voor gebruikers en beschikt over een ongeëvenaard portfolio van cryptoproducten en -aanbiedingen, waaronder handel en financiën, onderwijs, data en onderzoek, social good, investeringen en incubatie, decentralisatie en infrastructuuroplossingen, en meer. Ga voor meer informatie naar https://www.binance.com.