Navbar logo new
Jennison Associates breidt team voor EMEA uit met senior benoemingen
Calendar12 Apr 2024
Thema: Personalia
Fondshuis: Jennison Associates

Jennison Associates heeft enkele ervaren krachten toegevoegd aan haar teams voor klantportfolio management en institutionele business development in Londen. Jennison beheert wereldwijd $207 miljard aan activa en is de actieve vermogensbeheerder in aandelen en vastrentende waarden van PGIM, de vermogensbeheerder van Prudential Financial, Inc. (NYSE: PRU), met een beheerd vermogen van $1.300 miljard.

Nick Samuels, managing director en client portfolio manager voor EMEA, en Stephen Corr, managing director voor business development in EMEA, zijn beiden op 1 april 2024 bij Jennison in dienst getreden.

Samuels zal klantrelaties van Jennison in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) onderhouden. Hij werkt al ruim 25 jaar in de investeringssector en heeft eerder gewerkt in verschillende rollen gericht op klanten en research. Meest recentelijk was hij head of manager research bij Redington, een van de grootste beleggingsadviesbureaus in het VK. Samuels begon zijn carrière bij het opkomende markten aandelenteam bij Schroders, en voordat hij bij Redington kwam, was hij global equity researcher bij SEI Investments. Hij rapporteert aan Raj Shant, managing director en hoofd client portfolio manager voor EMEA.

Corr brengt 25 jaar ervaring in de sector met zich mee en komt over van Baillie Gifford, waar hij investment director voor internationale en wereldwijde strategieën was. Daarvoor bekleedde Corr portefeuillebeheerdersfuncties bij Nikko Asset Management, Scottish Widows Investment Partnership en BlackRock. Hij heeft in een aantal rollen gewerkt die gericht zijn op klantbetrokkenheid gedurende zijn lange carrière in asset management. Gezien zijn uitgebreide ervaring in het werken met klanten, zal Corr verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en het beheer van relaties met institutionele beleggers in heel EMEA. Hij rapporteert aan Lori McEvoy, managing director en global head of distribution voor Jennison.