Navbar logo new
Binance tekent Cristiano Ronaldo voor exclusief partnerschap
Calendar24 Jun 2022
Thema: Personalia

Binance, 's werelds toonaangevende blockchain-ecosysteem en aanbieder van cryptocurrency-infrastructuur, heeft vandaag aangekondigd dat het een exclusief, meerjarig NFT-partnerschap is gestart met Cristiano Ronaldo, een van de grootste voetballers die ooit het spel heeft gespeeld. Via dit partnerschap zal Binance een wereldwijde campagne lanceren met als doel Ronaldo's fans kennis te laten maken met Web3 met een aantrekkelijke ingang in de wereld van NFT's.

In de loop van de overeenkomst zullen Cristiano Ronaldo en Binance een reeks collecties creëren die exclusief te koop zullen zijn op het Binance NFT-platform. De eerste collectie zal later dit jaar worden uitgebracht en zal ontwerpen bevatten die in samenwerking met Ronaldo zijn gemaakt.

"Cristiano Ronaldo is een van 's werelds beste voetballers, en is de sport ontstegen tot een icoon in meerdere industrieën. Hij heeft een van 's werelds meest toegewijde fans opgebouwd door zijn authenticiteit, talent en liefdadigheidswerk," zegt Binance-oprichter en CEO "CZ" (Changpeng Zhao).

"We zijn verheugd om zijn fans exclusieve engagementmogelijkheden te bieden om in contact te komen met Ronaldo en een stukje iconische sportgeschiedenis te bezitten."

Binance ronaldo

"Mijn relatie met de fans is erg belangrijk voor me, dus het idee om ongekende ervaringen en toegang te brengen via dit NFT-platform is iets waar ik deel van wilde uitmaken," zei Ronaldo. "Ik weet dat de fans net zoveel van de collectie zullen genieten als ik."