Navbar logo new
BlackRock versterkt institutionele team in Nederland met drie nieuwe experts
Calendar06 Sep 2022
Thema: Personalia
Fondshuis: BlackRock
Carlo splint
Carlo Splint

Vermogensbeheerder BlackRock heeft Carlo Splint (40) benoemd tot Director in het Institutional Client Business team. Als Relationship Manager zal hij voor de vermogensbeheerder Nederlandse institutionele klantrelaties beheren, met een focus op fiduciaire mandaten. Splint heeft uitgebreide ervaring opgedaan in fiduciair klantrelatiebeheer en maatschappelijk verantwoord beleggen in zijn tijd bij BMO GAM/Columbia Threadneedle.

Soroosh nassiri nezhad
Soroosh Nassiri Nezhad
Het Whole Portfolio Solutions Servicing (WPSS) team van BlackRock wordt versterkt met twee experts. Sandeep Sam-Sin, CFA, FRM (35), is de nieuwe Director in het team. Zij zal zich richten op de dienstverlening aan Nederlandse (fiduciaire) Outsourced CIO-klanten en projecten voor de verbetering van de klantervaring. Sam-Sin, die Financial Economics studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, werkte de afgelopen 12,5 jaar bij Robeco, waar zij verschillende functies heeft uitgeoefend op het gebied van investments, risicomanagement en klant onboarding.

Soroosh Nassiri Nezhad (36) zal zich als Associate in het WPSS team met dezelfde onderwerpen bezig houden.
Sandeep sam sin
Sandeep Sam Sin
Nassiri Nezhad behaalde zijn Master in Corporate Law aan de Universiteit van Leiden en werkte eerder voor Quantile en Caceis.